قابل توجه دانشجویانی متقاضی وام در نیمسال 98-99 --سقف وام افزایش یافت

وام دانشجویی

قابل توجه دانشجویانی که متقاضی وام در نیمسال 98-99 می باشند.

افرادی در صف انتظار قرار خواهند گرفت که علاوه بر پر نمودن پورتال فاز 2 صندوق رفاه http://bp.swf.ir فرم های مشخصات و درخواست وام را پر نموده و به امور دانشجویی تحویل دهند.
در غیر اینصورت به هیچ درخواستی ترتیب اثر داده نخواهد شد. شیوه نامه اخذ وام پیوست اطلاعیه می باشد.

 

✔️ راهنمای تصویری ثبت نام آنلاین

 

🔴فرمهای ثبت نام ⏪⬅️   ✔️ فرم درخواست وام شهریه    ✔️ فرم مشخصات متقاضی وام

 

✔️ دستورالعمل جدید صندوق رفاه دانشجویان کشور

مبلغ وام برای کاردانی و کارشناسی
750.000 تومان

مبلغ وام کارشناسی ارشد
1.500.000 تومان

حداکثر مهلت برای درخواست وام
30 مهر 1398

شیوه نامه دریافت وام:

دستورالعمل جدید 

اطلاعیه و راهنما

 

 

معاونت دانشجویی و فرهنگی

 

۱۳۹۸/۶/۲۸      

دانشجویان متقاضی وام دانشجویی هرچه سریعتر به شعبه انتخابی بانک مهرایران مراجعه نمایند

قابل توجه دانشجویانی که درخواست وام شهریه برای نیمسال اول 98-97 را در سامانه صندوق رفاه ثبت کرده اند و تاییدیه صندوق رفاه را دریافت کرده اند –

دانشجویان می بایست هرچه سریعتر به شعبه انتخابی بانک مهرایران مراجعه ومدارک مورد نیاز را به بانک ارائه دهند و نسبت به افتتاح حساب اقدام نمایند.

تشکیل پرونده و اخذ تمامی مدارک و تضمینات طبق ضوابط و مقررات جاری بانک می باشد .

دانشجو و ضامن که دارای بدهی غیرجاری (سررسید گذشته ، معوق ، مشکوک الوصول و یا چک برگشتی) به صندوق یا سیستم بانکی در هر مرحله از دریافت تسهیلات داشته اند فاقد شرایط دریافت وام می باشند.

مدارک متقاضی :

  1. درخواست کتبی و تکمیل فرم ها و قرارداد بانک توسط دانشجو وضامن در شعبه انتخابی
  2. مدارک ضامن :

1-2 – ارائه اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی ضامن (مدارک هویتی)

2-2- ارائه مدرک هویتی شغلی ( تصویر آخرین فیش حقوقی ممهور شده با گواهی کسر از حقوق و یا ارائه یک فقره چک توسط ضامن ) برا یکارمندان شاغل یا ارائه کسب معتبر مربوط به محل کسب و آخرین قبض آب یا برق یا گاز برای شغل های آزاد .

تبصره 1- در صورتی که ضامن کارمند قراردادی با حد اقل 1 سابقه باشند ارائه پرینت گردش حساب بانکی با تأییدیه بانک و مهر الزامی است .

تبصره 2- در صورتیکه ضامن دارای مشاغل آزاد باشد ارائه چک به مبلغ اصل و کارمزد و ارائه پرینت گردش حساب بانکی با تأییدیه و مهر بانک الزامی است.

  1. ارائه مدرک معتبر جهت احراز هویت محل سکونت ضامن از قبیل (فیش آب، برق یا گاز به نام متقاضی یا تصویر سند مالکیت و یا اجاره نامه ، مبایعه نامه ، صلحنامه قطعی محل سکونت )

نکات مهم و قابل توجه:

  1. وام گیرنده وضامن نبایستی درسیستم بانکی دارای بدهی و چک برگشتی باشند.
  2. ارائه اصل مدارک وام گیرنده وضامن به منظور رویت و تطبیق از سوی مسئول تسهیلات شعبه الزامی است .
  3. کلیه امضای اسناد ، اوراق بایستی در حضور مسئول مربوطه شعبه تأیید گردد.
۱۳۹۷/۱۰/۶      

بیست و دومین دوره جشن ازدواج دانشجویی مؤسسه آموزش عالی دیلمان لاهیجان

فرآیند ثبت نام در سامانه ازدواج دانشجویی

  1. مراجعه به سامانه Ezdevaj.org ، مطالعه و پذیرش مقررات و ثبت نام در سایت.
  2. شرکت در دوره آموزش مجازی، مطالعه درسنامه و کسب نمره مناسب در آزمون.
  3. ارائه مدارک ثبت نام به نهاد رهبری دانشگاه های استان گیلان.
  4. تکمیل فرم نظرسنجی.
  5. انتخاب کاروان جهت تشرف به مشهد مقدس.
  6. چاپ دعوتنامه (همراه داشتن دعوتنامه ضروری است).

 

۱۳۹۷/۹/۱۱      

پنجمین دوره مسابقه آشپزی مؤسسه آموزش عالی دیلمان لاهیجان

تغذیه سالم یکی از عوامل مهم حیاتی در تأمین سلامت و نشاط هر شخص، خانواده و جامعه است. با استفاده از غذای سالم و کافی می توان تا حد زیادی جنبش، حیات، کارای فعالیت، رضایت خاطر، نشاط زندگی و قدرت مبارزه با مشکلات را در انسان تأمین نمود.

هدف از برگزاری این مسابقات ایجاد رقابت سالم، همدلی در بین دانشجویان، ترویج استفاده از غذاهای سالم و ترغیب دانشجویان به کار گروهی و ایجاد نشاط و سرگرمی میان دانشجویان است.

شرایط پنجمین دوره مسابقه آشپزی

1) ارائه لیست مواد لازم و نحوه تهیه غذا به صورت مکتوب تا یک روز قبل از برگزاری مسابقه ضروری است.

2)در تهیه غذا استفاده از از مواد سالم و طبیعی، امتیاز مثبت دارد.

3) غذاها باید سنتی و ملی باشند.

4) امتیازات هر نفر، بر اساس فـرم داوری محاسبه می شود. امتیاز دهی داوران بر اساس آیتم های زیر لحاظ خواهد شد: رعایت ارزش غذایی بر اساس استانداردهای هرم غذایی، اطالت و طعم غذا، تزئین سفره با استفاده از نمادهای ایرانی، استفاده از ظروف سنتی ایرانی در ارئه غذاها، استافده از نماد و لوگوی دانشگاه و یا حمایت کنندگان با استفاده از مواد غذایی در تزئین غذاها و عدم استفاده از غذاهای فرآوری شده مانند کنسرو، سوسی و کالابس و ...

5) استفاده از ابزارهای متنوع و ابتکاری و مواد ساده، دارای امتیاز است.

6) سرپرست گروه کلیه مسئولیت های گروه خود را برعهده دارد و باید کلیه موارد و شرایط مقرر را به اطلاع اعضای گروه برساند.

7) مبنای برگزاری مسابقه آشپزی ایجاد حس همکاری بین دانشجویان دانشگاه است و دانشجویان باید به صورت گروه های 2 تا 4 نفره در این مسابقه شرکت نمایند.

مدارک موردنیاز

1) کپی کارت دانشجویی

2) یک قطعه عکس پرسنلی

3) فرم تکمیل شده ثبت نام

4) مبلغ ثبت نام: 20.000 تومان

فرم ثبت نام

مهلت ثبت نام:

24 آذر 97

تاریخ برگزاری:

28 آذر 97     ساعت 11

جوایز و هدایا:

گـروه بـرتـر

10.000.000 ریال

گـروه دوم

6.000.000 ریال

گـروه سوم:

5.000.000 ریال

تذکرات و مقررات

1) داوطلبان پس از مطالعه کامل بروشور، فرم ثبت نام را تکمیل و آن را به همراه مدارک موردنیاز، به مسئولین ذیربط، تحویل دهند. (بروشور و فرم ثبت نام در سایت دانشگاه موجود است)

2) لازم است شرکت کنندگان آثار خود را در منزل آماده نموده و آن را نیم ساعت قبل از زمان اعلام شده، در محل برگزاری مسابقه ارائه نمایند.

3) بعدازداوری، نفرات برتر مسابقات، براساس ملاک های موجود، انتخاب وجوایز ایشان درهمان زمان اهداخواهد شد.

4) افرادی که اطلاعات فرم های خود را به صورت ناقص پر کرده اند یا مدارک لازم را ارائه نکرده اند یا دستور پخت مربوط را تحویل نداده اند، نمی توانند در مسابقه شرکت نمایند.

5) ارائه اطلاعات درخواستی در فرم ثبت نام، به خصوص شماره تلفن همراه و ثابت ضروری است.

۱۳۹۷/۹/۱۱      

فروش ژتون و توزیع غذای دانشجویان آغاز شد

دانشجویان عزیز می توانند از روز دوشنبه 28آبانماه برای تهیه ژتون غذا به امور دانشجویی «جناب آقای قدیمی» و برای تحویل غذا به سلف سرویس«جناب آقای رضا دیلمی» مراجعه نمایند.

دانشجویان باید ژتون غذا را حداقل تا ساعت 12 روز قبل تهیه نمایند تا در لیست آمار روزانه قرار داده شوند.

 

۱۳۹۷/۸/۲۸      

صفحات :
۱
 
۲
 
۳
 
۴
 
۵
 
  ...   صفحه بعد صفحه آخر